Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Issues registering ATE

Issues registering ATE 4 weeks 1 day ago #19661

Hello,

We are using ATE version 5.3.1.27 and just purchased a new site license key.

But when we are registering it, it shows the following error message:



We changed our company name and this is the first license key with the new company name.

We tried registering via command line with this command: ApplicationN.exe QUIETREGISTER Name, Key
And we ran the application with the parameter REGISTER and entered the company name and the key manually.
Both options didn't work.

Best Regards

Julian
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Issues registering ATE 4 weeks 21 hours ago #19662

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Deeds not Words
  • Posts: 7742
  • Karma: 33
  • Thank you received: 453
The way the registration process works were changed last year.
Please download the latest version and then it should work.
If you insist we can provide you with "Old Style key"
(Just send us an email)
Mike
The following user(s) said Thank You: julian.wallasch

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Issues registering ATE 2 weeks 6 days ago #19680

Not sure if you are aware we have a licensing server which you can use for free.

Entering licence information on multiple computers can take a lot of time. Licensing server is here to help you.

www.etl-tools.com/articles/licensing-server.html
Peter Jonson
Support Analist

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1

We have 195 guests and one member online